Hoe op te ruimen en Swap Let Bands op Atletiek Horloges

Leg een offerte stof op een vlakke, stabiele ondergrond, zoals een bank werken, bureau of toonbank best.

Stel de atletiek view down met het glas of plastic ervaring rust op de tender doek.

Druk de pinnen die de finish van de versleten band houden met de sportieve activiteiten te observeren. Bijzondere sieraden toepassingen normaal niet noodzakelijk om deze bewerking te voltooien. Gebruik uw nagels, kleine schroevendraaiers of een gevestigde van taps toelopende pincet.

Houd het gehele lichaam van de sportieve activiteiten horloge in positie als je wiebelen elk bands weer en weer, hoewel hun pennen worden geduwd inch Sommige bands zijn gewoon vastgeklikt locatie en zal vrijgeven wanneer ze worden gedraaid de plaats die ze verbinden. < / p>

Schuif de pinnen van de gebruikte band en helpen ze opslaan voor hergebruik als ze niet waren gebroken of gebogen in het verwijderen van het systeem. De meeste, maar niet alle, alternatieve sporten kijken naar bands zullen aankomen met een nieuwe gevestigde van veerpinnen in hen.

Lijn de alternatieve band, zodat de riem met een gesp is de best beoordeelde van het genieten lichaamsbouw in de 0:00 situatie. De band zonder een gesp zou moeten zijn aan de onderkant of 6:00 plaatsing. Blader door de richtlijnen voor andere kijk op band bevestiging mogelijkheden om de juiste riem instelling is gewaarborgd.

comprimeren slechts een facet van de pin op de alternatieve band met een kleine schroevendraaier of pincet.

Schuif de gecomprimeerde pin kant van de band in de juiste positie, zodat de verende pin lozingen in het kleine gaatje veiligstellen dat facet.

Thrust in de pin aan de andere kant van de band en schuif deze in de juiste positie, zodat de pin releases en houdt.

Zet in de volgende band aan de andere zijde van het gezicht genieten op exact dezelfde wijze als de 1e.

Plaats het kijken op je pols en pas de gesp of een ander bevestigingssysteem om gezond de band gemakkelijk.

Category: luxe horloges

Comments are closed.