Hoe om weg Neem een ​​hyperlink van een Rado Horloge van de Band

Leg de acht neer op een delicate doek om krassen te voorkomen, of, indien toegankelijk, gebruik maken van een hulpmiddel gemaakt om het oog band te behouden.

Kom over de afneembare pinnen. Deze zullen doorgaans worden aangeduid met een pijl in een route aan de onderzijde van de check-out. Sommige Rado horloges hebben een pin pas in het stadium van de relatie met het uitzicht gesp. Als er een dilemma op welke pin recht is, onderzoekt uw horloge handleiding of het bezit komen van Rado.

behulp van de PIN eliminatie instrument (of een zeer kleine schroevendraaier), lichtzinnig tik op de pin in de route van de pijl. Wanneer de pen is gelanceerd vanaf de andere kant van de band, trek de pin eruit en neem notitie van het oriëntatie.

Afhankelijk van de Rado uitzicht, kunt u eventueel nodig een of twee links die unieke metingen weg te nemen voordat u de hyperlinks die eraf moet worden genomen voor de dimensionering van redenen te bereiken. Als de eerste url verwijderd rechtstreeks verband hield met het uitzicht gesp, beoordeelt deze met het toekomstige aantal terug links. Terugschakelen de band totdat u een backlink die uit kan worden genomen zonder dat het veranderen van de stijl en het ontwerp van de band te bereiken.

Haal de gewenste one-way links, dan plaatst elke genomen pinnen in het omgekeerde van hoe je ze uitgeroeid. Dit voorkomt dat schadelijke de check out.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.