Hoe om waterbestendig een Rolex

Chorus van de probeert een woning reparatie of het opknappen op je hebben. Slechts een licentie Rolex service centers echt moet aanpakken uw observeren, vooral wanneer het wordt geopend en blootgesteld aan de elementen.

bezit komen van de Rolex bedrijvencentrum binnen uw regio woont. In de Verenigde Staten, zijn er dienst plaatsen in Dallas (214-871-0500) en New York (212-758-7700). Andere provider locaties worden vermeld op de Rolex website.

Identificeer welke bedrijven uw Rolex eisen. Extra meestal dan niet, in overeenstemming met de Rolex Forum op Watchuseek, elke 5 tot 7 decennia, een Rolex eisen waaraan moet worden opgestuurd voor volledige opknappen. Deze opknappen bevat schoonmaak, aanpassingen, het veranderen van zeehonden, het veranderen van alle benodigde elementen, stress screening en het overspuiten van de omstandigheden. Gemiddeld, deze kosten $ 500.

Waterdicht een Rolex zal plekje te verwerven wanneer het opknappen procedure wordt bereikt. Dit moet alleen worden uitgevoerd bij een Rolex bijstand midden.

Category: mannen horloges

Comments are closed.