Hoe om te wisselen van de batterij op een Rado Florence

Reinig uw bedienen ruimte. Stof en vuil kunnen krijgen in de check out mechanisme en trigger uitdagingen. Leg de delicate stof om de check te beschermen wanneer je functioneert op.

Plaats het hoofd van de platte schroevendraaier in een van de twee groeven aan de zijkant van de case bekijken. Gebruik maken van opwaartse kracht totdat uiteindelijk de rug knalt. Wees voorzichtig om te voorkomen krassen op het observeren geval.

Gebruik de seriële hoeveelheid aan de achterzijde van de batterij naar een replacementfrom een ​​juwelier of op internet kopen. Gebruik de kleine schroevendraaier om de batterij los te wrikken uit onder de batterij band. Niet problemen of krassen op de aangrenzende elementen. Zorg zeker dat je weet welke kant de batterij is zo geplaatst dat u de vervanging batterij kan in de exact dezelfde manier.

Plaats de nieuwe batterij in de batterijhouder in dienst van de pincet. Druk niet op de nieuwe batterij in de sleuf. Je moet geen contact met de nieuwe batterij zout en olie van uw handpalmen zal resulteren in corrosie. Wisselen de check out terug en duw naar beneden tot aan het vastklikt locatie.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.