Hoe om te waarschuwen als een Vrouwtjes Rolex is Ernstig

Analyseer de situatie weer van het kijken. Echte Rolex horloges niet weer een kristalhelder glas scenario, of ‘tentoonstelling terug,’ met uitzondering van de twee klassieke modellen ontworpen in de jaren dertig. Bovendien, echte Rolex ontwerpen niet een gegraveerde geval opnieuw te hebben, met uitzondering van de ‘Sea-Dweller’-model en beperkte meisjes stukken geproduceerd in de vroege jaren negentig.

Inspecteer de hologram sticker of sticker op de zaak weer. Werkelijke Rolex ontwerpen gemaakt sinds 2002 zal een 3D-hologram sticker op de achterkant weer hebben van het genieten. Het merk Rolex ‘kroon’ en situatie referentienummers moet gemakkelijk te zien zijn. Sommige nagemaakte horloges zullen niet de sticker, maar sommige anderen niet zal bestaan ​​uit de 3D invloed of ‘kroon’ graphic.

lijken aan de voorzijde van de acht. Vanwege het feit 2002, alle nieuwe Rolex types hebben een micro-geëtst ‘kroon’-logo op het kristal gezicht van de blik op, gevonden op de 6-uur situatie. Faux horloges zullen een top kwaliteit lager etsen hebben of zullen dit attribuut helemaal niet hebben.

Zoek de gegraveerde scenario referentienummers, waargenomen in het betrekken van de ‘oren’ of beugels die verbinding maken met het controleren band. Reproductie horloges zullen vaak geheel graveren de aantallen veel te voorzichtig gezamenlijk of afwezigheid van deze selectie. Ook vervalsers zijn waarschijnlijk de werkelijke exact dezelfde referentiewaarden op diverse uiteenlopende observeren producten te gebruiken, in tegenstelling tot Rolex, die unieke nummers implementeert voor elk product.

Analyseer de dag functie op de ingang te gaan met het uitchecken. Echte Rolex uurwerken nemen vergroting datum of ‘cyclops’ dat de dag scherm vergroten 2,5 gevallen. Pretend horloges zal normaliter alleen de ontwikkeling van de dag nummer one.five gevallen en worden vaak onjuist en verkeerd aangesloten.

Let op de beweging van de tweede hand. Echte Rolex volgende vingers vegen soepel gedurende het gezicht van de te observeren. Replica’s zijn waarschijnlijk ‘tik’ vijf tot 8 keer minder voor elke 2e, bouwen stijve beweging, niet als echte Rolex creaties.

Category: sporthorloges

Comments are closed.