Hoe om te waarschuwen als een Rolex Oyster Perpetual Datejust is Ernstig

Flip de check-out confronteren beneden om te kijken naar mogelijkheden van de check out scenario terug. Een nieuwe authentieke Rolex Oyster Datejust heeft een hologram sticker op de rug met de Rolex kroon embleem eerder hebben het uitzicht op het referentiebedrag. Aantal dubbele Rolex horloges hebben geen hologram sticker op het weer of de sticker heeft een divers design.

Net na het wegwerken van de sticker moet je echt zien geen graveren op het kijken naar omstandigheden terug. Echte Rolex horloges niet hebben graveren veel namaakgoederen wel.

Flip de blik op gebied van gezicht en kijk naar de vergroting glas over de dag op het 3:00 houding. Dit glas is de ‘cyclops.’ Op een echte Rolex genoemd, de vergroting is 2.five zelfs dus sommige replica’s hebben alleen one.five-of twee-perioden vergroting. Alle Rolex Datejust horloges hebben het attribuut dag.

Kijk uit de tweede hand van het horloge. Alle Rolex horloges zijn geautomatiseerde beweging, wat impliceert het observeren is self-wikkeling. De 2e hands glijdt het hele genieten behandelen, in tegenstelling tot een quartz mening met een volgende hand dat de reguliere ‘tick-tock’ beweging doet. Een echte Rolex winden met de pure beweging van je pols, een genieten winder of kan handmatig worden opgewonden door het draaien van de kroon (in tegenstelling tot de batterij-run).

Echt het gevoel de randen van de armband van inkomende links. De randen moeten echt het gevoel schoon, niet scherp. Reproductie horloges zijn scherpe inkomende links die niet echt het gevoel dat de kwaliteit links van een echte Rolex.

Neem uw check-out naar een erkende Rolex leverancier die, ongeacht of u een authentieke Rolex kan beslissen. Dit is de zekerste manier om erachter te komen of uw Rolex is authentiek.

Category: sporthorloges

Comments are closed.