Hoe om te waarschuwen als een Rolex is gestolen

Neem contact op met Rolex hoofdkantoor en vraag hen om een ​​seriële bereik van een uitzicht vanaf hun verloren of gestolen Database onderzoek. Bestudeer de seriële selectie van de achterkant weer van het uitzicht in dilemma. Als het is gemeld schuur of gestolen, zal het in hun databases.

Breng een bezoek aan de website van Rolex Tracker. Voer het serienummer hoeveelheid van de check out in dilemma. Als het is gestolen of schuur, er is zeker een fantastische kans om het in die database.

Analyseer de doos de Rolex komt inch Er moet veel, aanzienlijk meer substantiële dan een regelmatige check-out box, dat is vaak maar een klein beetje groter dan de afmetingen van een vuist. Een Rolex doos zal vrij een klein beetje groter dan dit.

Praat met het papierwerk. Een legit Rolex komt met even een garantie en chronometer certificering papierwerk.

Onderzoek de verkoper en de positie van de persoon die is het bevorderen van het uitzicht. Als het lijkt te zijn en voelt als helemaal niets beduidend minder dan een top rated notch juwelier, kon de check-out zeer zeer waarschijnlijk worden gestolen. Leveranciers Sieraden die Rolex moet de markt dient te worden gekwalificeerd als Rolex verkopers.

Category: sporthorloges

Comments are closed.