Hoe om te ontdekken een Antieke 1931 Rolex Oyster Perpetual

Neem het uitzicht riem weg op beide even eindigt. Zoeken waarbij de nokken op de 12 uur positie voor een omstandigheid referentie selectie.

Zoeken in tussen de nokken op de 6 uur plaats voor een serienummer. Maak de twee hoeveelheden naar beneden ter referentie.

Herken de seriële selectie voor de dag van de te observeren. Een 1931 Rolex zal een seriële bedrag hebben tussen de 28.000 en 29.000.

Het horloge moet ‘Rolex Auto Rotor’ zeggen in een boog langs de beste van de acht behandelen. Transformeer het genieten boven en onderzoekt de achterkant ervan. Het zou moeten zeggen ‘Swiss Ontworpen’ en ‘Gepatenteerde’ in het midden van het scenario terug.

Kijk visuals van een betrouwbare 1931 Rolex Oyster Perpetual genieten op het net op internet websites van dit soort als Science Museum.org.united koninkrijk of in naslagwerken van antieke Rolex-horloges, die kan worden geleend van uw regionale bibliotheek of aangeschaft bij plaatselijke boekhandel of on-line. Je kan heel goed moet u de seriële ras of referentiebedrag om goed te bepalen het uitzicht. Een persoon deze e-boek is ‘Rolex Horloges: An Unauthorized Erfgoed (Schiffer E-book voor Verzamelaars)’ door James M. Dowling en Jeffrey P. Hess .

Category: luxe horloges

Comments are closed.