Hoe om te leren Jongeren Over Horloges

Bespreek aan de jongen of het meisje over de palmen van het oog. Het is een stuk makkelijker om te beginnen met de bescheiden kant. Duidelijk laten zien dat wanneer de bescheiden kant wijst op de ene, het is 01:00, ter illustratie.

Plaats bescheiden delen van afplakband hoger dan de nummers op de klok ontmoeting van de enorme speelgoed klok. Eerder hebben de twaalf, publiceert 00 met een marker. Schrijven: tien eerder vermeld de 2: 15 eerder vermeld de 3,:. 20 boven de 4, en verder te gaan met zowat elke hoeveelheid in stappen van vijf minuten

Gebruik het speelgoed klok om het kind hoe de belangrijke hand op het oog werken tentoon te stellen. Wanneer de kleine kant factoren om de 1, en de substantiële kant details aan de twee, voor voorbeeld, de tijd is een: tien .

Stel de kid’s genieten op de geschikte tijd. Help hem om het aanbrengen van het genieten door toe te staan ​​hem te dragen, en te vragen hem over te brengen naar de tijd bij normale tijdstippen in de loop van de werkdag. Toepassing zal hem helpen uit te vinden.

Category: mannen horloges

Comments are closed.