Hoe om te kijken wat je kleintje Horloges op televisie

Haal de televisie te stellen tegen ongeschikte onderdelen in uw woonplaats. Een slaapkamer, afgelegen speelkamer of een andere plaats die is niet heel gemakkelijk te bereiken op elk moment door een moeder of vader is geen positie voor een tv-toestel.

Set beleid. Permit uw kleintjes weten dat TV set-systemen vaak onveilig kan zijn. Aantonen dat, als ze kijken een beetje iets ongepast op tv, ze moeten transformeren uit en informeren een volwassene.

Maak een lijst van de juiste kanalen of plannen die uw kind kunt bekijken.

Informeer uw jongen of meisje als ze televisie set kan kijken. U kunt eventueel wilt gevestigde een elke dag de tijd gepland voor het bekijken.

Kijk naar de juiste programmering met uw kind of controleren op hem vaak.

Verklaar eventuele ongepaste acties die je baby getuigen op TV set en hulp te begrijpen is onjuist. Meestal Tv cursussen verheerlijken acties die je niet zou willen dat je kleintje te nemen inch

Schakel het TV-toestel na twee uur. De American Academy of Pediatrics stelt dat jongeren moet echt niet veel meer dan 2 verschillende uren van geschikte ‘screen time’ voor elke werkdag. Deze bevat film speltitels zo mooi.

Herinner je kleintje dat de televisie procedures te implementeren waar ze ook zijn, niet alleen op woning.

Ga over uw TV-toestel principes met grootouders, babysitters en iedereen die zorgt voor uw kind.

Rekening houden met de toepassing van een V-Chip. De V-chip maakt moeder en vader of andere verzorgers te programmeren dat ze geen jongen om naar te kijken willen blokkeren. De FCC heeft een essentiële alle televisies meer substantiële dan dertien centimeter te bestaan ​​uit V-Chip technologische innovatie gezien het feit dat januari 2000 als uw televisie niet is afgestemd met een V-Chip, uw tv-bedrijf bedrijf kan een V-Chip enabled set- top box.

Category: luxe horloges

Comments are closed.