Hoe om te kijken naar de authenticiteit van Bulova horloges

blik op het gezicht van het uitzicht. Nogal wat BULOVAS hebben de naam ‘Bulova’ in het gezicht ergens, of op de stalen buitenkant. De verschillende merknamen, dit soort als Marine Star, Caravelle, Accutron en Wittenauer, soms verschijnen met de corporatie titel -. Of als vervanging van het

Voer het serienummer bedrag in de interface op de Bulova website. Veel nieuwe producten hebben een seriële verscheidenheid op de rug die je kan soort in om te zien of het is een ernstige Bulova.

Transformeer het uitzicht boven en blik op het weer. Als uw blik op werd gemaakt met betrekking tot 1924 en 1945, is er een symbool in de buurt van de stam stelschroef van sommige Bulova horloges. (Bekijk ook de te beginnen met backlink minder dan Verzoeken om een ​​uitgebreide kaart.) De 1924 soorten, ter illustratie, een sterretje na om de schroef. Als uw horloge is gemaakt in 1946 of later, is er een code op de achterkant opnieuw of de acties die u vertelt de exacte kalender bouwjaar. Voor de jaren veertig, het opzetten in 1946, de code is de vorige twee cijfers van het jaar – dus 46. In de jaren vijftig, de code bestond uit de letter ‘L’ door het verleden cijfer van het kalenderjaar vastgesteld. Dus 1951 zou L1. Met om de 10 jaar, de code superieur door een persoon schrijven, zodat de jaren zestig begon met ‘M’, de jaren 1970 begon met ‘N’ en de jaren 1980 begonnen met ‘P.’ De ontwikkeling gaat door tot in de 2010s.

Controleer de sier aanrakingen op het uitzicht. De wervelingen van de Artwork Nouveau model en de sobere accenten van de Art Deco oppervlak vele Bulova horloges, met name al die voorsprong opgebouwd van de jaren zestig.

Haal de check-out om een ​​hoog aangeschreven juwelier, wie kan studeren voor je binnen en buiten. U kunt ook 1-800-A-BULOVA bellen om een ​​organisatie adviseur te spreken. Als uw observeren heeft een serie-variëteit, kan de vertegenwoordiger kijken voor u, en als het uitzicht is ook de leeftijd om een ​​seriële variatie, de agent kan handmatig je naar een juwelier in uw omgeving die in staat zijn om de authenticiteit van het horloge te valideren zou zijn .

Category: luxe horloges

Comments are closed.