Hoe om te informeren als een Rolex is de feitelijke of Faux

opnieuw Vind de zaak aan de onderkant van het horloge. Sommige nep Rolexes hebben duidelijk geval backs die het mogelijk maken voor u om de inwendige werking van de check-out te zien. Andere fakes hebben logo’s, keurmerken of patronen gegraveerd op hen. Het scenario achterkant van een authentieke Rolex kijken is schoon en helemaal vrij van dit soort modellen.

Onderzoek de achterkant van het kijken naar een hologram sticker. Een echte Rolex zicht komt rechtstreeks uit de fabriek met een 3-dimensionale hologram sticker op de achterkant, vergelijkbaar met mensen op krediet geschiedenis cards. De sticker heeft Rolex’s handelsmerk kroonembleem gepositioneerd onmiddellijk eerder genoemde omstandigheid referentiebedrag van het horloge. Nep Rolex-horloges zal ook aankomen met de sticker, maar het is gewoon een afbeelding in plaats van een echte hologram en zal niet verbeteren van de patroon met een beroep op de hoek waaronder je het houden. Het gebruik van de hologram sticker is enigszins nieuw, echter. Het werd niet gelanceerd tot uiteindelijk 2002, toen de sticker werd vernieuwd en het referentienummer belettering werd veranderd van goud naar zwart.

Overweeg een shut zoeken bij het observeren vergroting. Een echte Rolex check out heeft two.5-momenten vergroting. De meeste doen alsof Rolex horloges wordt vergroot alleen one.five periodes. Dit lijkt misschien een bescheiden verandering, maar toen in vergelijking met een authentieke Rolex check out, het verschil is glashelder. Zoek aandachtig, omdat sommige namaakgoederen nu zijn gemaakt met een groter lettertype datum wiel om de illusie van two.5-momenten vergroting geven.

Schroef de Triplock kroon zegel. U kunt dit zegel herkennen aan drie kleine puntjes onder de kroon symbool geplaatst wordt gegraveerd in de kronkelende kroon. Sommige alsof Rolex horloges hebben een vergelijkbare zoeken kroon, maar het is functioneel en alleen maar schoonheid. Het moment dat je het los te schroeven, zal je in staat zijn om over te brengen aan of het nuttig is.

Category: Horloges

Comments are closed.