Hoe om te informeren als een Rolex horloge is Actual of een Fake

Evalueer het aanbod. Een gerenommeerde juwelier of een fantastische observeren verkoper is waarschijnlijk waarschijnlijk het aanbieden van de authentieke paal. Een man met een marktkraam te bevorderen voor aanzienlijk een stuk minder dan de gebruikelijke sector kosten wordt normaal iets mogelijk gestolen of valse marketing. Pion verkooppunten zijn een ding van een gemengde zak voor de reden dat ze rekenen op de scrupules van de specifieke winkel.

Bekijk de vergroting. Veel Rolex horloges hebben een vergroting paneel rond de dag vertonen. Pretend horloges hebben wat lijkt op een vergroting panel zijn, maar is slechts eenvoudige glas of een daling vergroting, voortvloeiende in een kleinere dag.

Stap uit de weer om, ongeacht de vraag of het scenario en ingewanden zijn allemaal gebouwd van metaal zien. Valse vaak gebruik plastic omdat het aanzienlijk minder duur om te produceren. Sommige vervalsingen hebben een plastic interieur omstandigheid onder een metalen buitenmantel.

Luister naar de 2e hands. De 2e hands op de meeste minder dure horloges is wat kan het tikkende geluid maken als het schokkerig beweegt mee. Rolex en andere goede horloges niet aanvinkt, aangezien de volgende hand schoon veegt rond plaats dan rukken naast. Veel beter vervalsingen misschien niet aanvinken, maar de beweging is echter waarschijnlijk ruwer dan een Rolex zou zijn.

Glance voor de stempel. Veel vervalsingen hebben een vorm van duidelijke giveaway die zou ze opvallen. Voor voorbeeld, een flink aantal Rolex fakes hebben & quotMade in China ‘gestempeld binnenkant van hen. Evenzo talrijke vervalsingen gebruiken kunstleer voor de banden of doen alsof edelstenen.

Category: Horloges

Comments are closed.