Hoe om te controleren Rolex bekijken om te zien of het is Pretend

Kijk naar allebei van die de vraag en het prijskaartje. Als u het verkrijgen van een te observeren op een betrouwbare juwelier, het is echt aanzienlijk extra kans dat je toevallig het verkrijgen van het echte ding. Als, aan de andere kant, je krijgt een zeer goedkoop Vertrektijd van een persoon van de weg, het is echt heel waarschijnlijk een nep.

Let op de minutenwijzer en tweedehands van de Rolex. Ze moet echt helemaal naar de merken rond de rand van het genieten te bereiken. Als ze tuimelen kort, kan het dankzij de zwakke verminderen van een nep-Rolex ontwerper.

Ook blik op hoe de tweedehandsmarkt van de acht bewegingen. Als het teken, wat dan glijdt, het is echt het meest waarschijnlijk een doen alsof. Paar van Rolex horloges belandde gemaakt met een tikkende tweedehands, en dat was meer dan 15 jaar geleden.

Neem de horlogeband en onderzoeken tussen de lugs op de 12 positie voor een gegraveerde geregistreerde layout hoeveelheid. Kijk ook eens onder de nokken op de 6 plaatsing er moet echt een seriële selectie voor de situatie in die positie zijn. Indien deze niet actueel is, dan is het observeren is een nep.

Let op de stalen op het horloge voorzichtig. De gouden adres op de low-cost metalen van de nagemaakte Rolex horloges zal vaak vervagen uitgeschakeld. U moet ook afwegen van de genieten in je hand, als authentieke gouden Rolex horloges zijn aanzienlijk zwaarder dan hun nep-tegenhangers.

Kijk voor een kroon geëtst in het kristal hoger dan de zes positie op de check-out. Het zal moeilijk zijn om te zien, maar het is de bestaande in alle recentere Rolex horloges.

Meer recente authenticatie papieren moeten ook watermerken op hen, die je zelfvertrouwen moet geven in het stuk dat u koopt.

Denk aan de Rolex om een ​​verkoper te genieten als je toch onzeker zou kunnen zijn. Ze moet echt worden uitgerust om u vrij onmiddellijk op de hoogte of het echt is een feitelijke Rolex of doen alsof.

Category: sporthorloges

Comments are closed.