Hoe om te beslissen de variatie in tussen een authentieke Rolex en een Fake One

blik op hoe de tweede hand beweegt dicht bij de wijzerplaat. Met een Rolex geautomatiseerde beweging, verschijnt de volgende hand te glijden over de wijzerplaat met uit tijk. Een lage kosten doen alsof Rolex zal een volgende hand die duidelijk teken en niet glijden hebben. Een reproductie kwaliteit zal waarschijnlijk een 2e hands die snelle tikken, dus het heeft de algehele look van zweefvliegen. Glimp goed naar de 2e hands uit te vinden als het tikt.

Echt voel de variatie in lichaamsgewicht tussen een werkelijke Rolex en een faux Rolex. Een ernstige Rolex is gebouwd van goud of metaal en de backlinks worden verhandeld, terwijl een faux Rolex is gemaakt van een zacht kilo staal met heiligen koppelingen. Een serieuze Rolex zal echt het gevoel zwaarder dan een faux een.

Spoor een seriële bedrag op de Rolex. Een pretend Rolex zal geen seriële bereik. Op Rolexes gemaakt in 2005 of recenter, is de seriële verscheidenheid geëtst in de binnenkant van de rand van de check out geval bij de 6:00 houding. Op oudere Rolexes, wordt de seriële bereik gevonden aan de buitenkant van het huis rand van het genieten situatie waar het horloge band voldoet aan de blik op de situatie. Om te controleren of de seriële bereik, moet u weg te nemen de zijde van de blik op band aan de basis van acht op de 6 uur plaats.

Onderzoeken of een stuk glas of een Sapphire Crystal richt zich op de wijzerplaat. H2o kralen up snel op een Sapphire Crystal, die echte Rolexes en sommige dure replica’s hebben, maar water uitstrijkjes of parels niet goed op glas. Saffier kristallen zijn ook krasbestendig en meer taai dan glas.

Category: sporthorloges

Comments are closed.