Hoe om te bepalen Vorige Bulova horloges

verschijnen op het gezicht van het observeren en de achterzijde van de weergave. De meeste BULOVAS hebben het identificeren gegraveerd of gedrukt op de ontmoeting of worden gestempeld met ‘Bulova’ in het metaal van het uitzicht omstandigheid.

Kijk voor een code op het weer van de te observeren. Vanwege het feit 1948, Bulova horloges hebben een twee-selectie code op de achterkant weer met vermelding van het jaar het kijken is vervaardigd. Sommige hebben een brief en een reeks relatief dan twee grootheden, dit soort als A9, wat betekent het waarnemen werd opgericht in 1949 (zie Middelen voor een volledige lijst van het aantal codes en de bijbehorende 12 maanden).

Controleer de ontmoeting voor andere markeringen of namen. ‘Accutron,’ ‘Marine Star,’ ‘Caravelle’ en ‘Wittenauer’ zijn alle merken die door Bulova.

Vraag een horloge dealer. Als uw uitzicht wordt vernietigd, zodat u niet in staat om geen namen of het aantal codes te zien, moet u mogelijk de hulp van een check out leverancier zoeken of observeren bedreven bij een juwelier die mooie horloges draagt. Een professional moet klaar zijn om de controle op te sporen door opnieuw openen van de rug en het analyseren van de binnenkant te zijn.

Category: mannen horloges

Comments are closed.