Hoe om te bepalen Hamilton Horloges

Glimpse voor de woorden en quotHamilton ‘of & quotHamilton Let Co’ op het gezicht van de genieten.

Druk een tabel (of grafiek) dat weergeeft Hamilton kijken serienummers en kwaliteiten. Deze kaarten kunnen gemakkelijk worden waargenomen op World-wide-web internet websites.

Heel voorzichtig opent het scenario van de genieten. Als je niet positief hoe het te doen, praten met een juwelier te helpen.

Kijk voor de Hamilton titel op de check-out beweging. De beweging is de binnenkant (of een set tandwielen) binnen de blik op.

Publiceer beneden de seriële selectie die is op zoek naar beweging. De seriële selectie typisch samen gepositioneerd de rand van de beweging, maar dit kan verschillen. Blik voor het serienummer op een grafiek die een record van Hamilton controleren seriële hoeveelheden heeft. Als voorbeeld, Hamilton horloges van 1893 seriële hoeveelheden 1-2000.

Noteer alle cijfers (en letters) dat de serienummers op de beweging voorafgaan. Hamilton horloges begon samen met kwaliteiten in de jaren 1920. De kwaliteit omvat meestal 3 nummers die soms door een brief worden aangenomen. De kwaliteit is de hoge kwaliteit van het genieten, en het bedrag van het werk doen dat ging in het genereren van het. Vergelijk de cijfers (en letters) om een ​​tabel die een record van Hamilton keurmerken heeft. Een Hamilton genieten met een kwaliteit van 979 werd ontworpen in de lange tijd 1934-1951. Een graad teken van 980B vertelt je dat het een Hamilton observeren vanuit de verschillende jaren 1937-1946.

Beoordeel het horloge om beelden van Hamilton horloges. Deze foto’s worden aangeboden op World Wide Web sites, en diverse publicaties. De foto’s kan mogelijk niet volledig controleren is het een Hamilton observeren, maar zij zullen u met een vrij fantastisch idee. Nadat je date bij de check-out is gebouwd met behulp van de serienummers en rang letters, het horloge te beoordelen om foto’s van Hamilton horloges van dat kalenderjaar.

Neem het oog op een Hamilton genieten retailer. Ook wanneer u een Hamilton zicht te krijgen, kijk voor documenten met een datum en garantie.

Category: sporthorloges

Comments are closed.