Hoe om te achterhalen van de Authenticiteit van ESQ Watches

bestuderen de kroon van het horloge voorzichtig. Dit is de knop gebruik gemaakt van de tijd en datum aan te passen. Glimp op tekenen van lijm. Je moet lijm of lijmresten niet zien. Wikkel de wijzerplaat. De kronkelige moet echt aanvoelen schoon, en je moet niet gaan voelen het observeren gaan of echt geen gevoel van beweging te voelen.

Verschijnen op de datum draaiknop op de blik op als je blik op heeft dit element. Gebruik een vergrootglas en maken gegarandeerd de cijfers zijn helder en glashelder. Faux ESQ horloges hebben over het algemeen nummers die zijn wazig uit of niet fris.

Bekijk de spelling over alle aspecten van het genieten. Movado horloges zijn gebouwd in Zwitserland, hoewel deze die te maken nagemaakte horloges in andere internationale locaties misschien niet weet dat andere talen of goede spelling.

Gebruik het vergrootglas en nader te bestuderen ter plaatse onder de check out glas. Een betrouwbare ESQ genieten is vervaardigd in fabrieken met goede kwaliteit handvat. Je moet echt niet zien stof en deeltjes in een echte ESQ horloge.

Category: Horloges

Comments are closed.