Hoe om erachter te komen een Counterfeit Rolex Kijk naar

Kijk naar de zaak weer terug, dat is het weer van het gezicht van uw horloge. Meestal nagemaakte horloges hebben een afzonderlijke grond-dat het mechanisme van het observeren onthult. Rolex is niet duidelijk-backed horloges. Blijf weg van een scenario terug dat is gegraveerd. Het grootste deel van Rolex horloges hebben geen graveren, met uitzondering van de patronen pre-1990 dames die zijn gegraveerd met ‘Uniek Rolex Design.’

Glimpse voor hologram stickers. Als het horloge wordt beweerd om model nieuw en in geen geval geopend zijn, zal het een hologram sticker op het scenario weer terug te hebben met de Rolex kroon insigne en een case referentiebedrag.

Onderzoek het genieten bellen. De wijzerplaat van het aspect van de wijzerplaat gebruikt om vastgestelde tijd heeft uitzonderlijke stijl en design factoren. Rolex heeft de ‘Triplock’ zegel, wat betekent dat wanneer je trek de wijzerplaat, zal je een heel magere zwarte band te zien onder de wijzerplaat best beoordeelde en basisas handelsmerk. Deze band is een verdere pakking van rubber voor waterdichtheid. Ook testen de best beoordeelde van de wijzerplaat. Er zal de Rolex kroon en drie uiterst kleine puntjes eronder zijn. Een nagemaakte uitzicht zal niet de puntjes.

Zoek de seriële en case referentiehoeveelheden. Om dit te doen, moet u zich te ontdoen van de acht band, die op elk verkooppunt dat hoogwaardige horloges verkoopt kan worden uitgevoerd. Deze nummers worden in de ruimte tussen de lippen, die genieten band houden. Sommige vervalsingen geëtst getallen, maar zij een zanderige, onduidelijke uiterlijk aangeeft dat ze geëtst. De echte cijfers zijn zeer scherp, weinig en eenvoudig te bladeren, omdat ze zijn diamant gegraveerd in de blik op.

Category: sporthorloges

Comments are closed.