Hoe om erachter te komen een betrouwbare Rolex

Onderzoek gegraveerd serienummer en de situatie referentienummers. Echte Rolex horloges zullen de de seriële en praal referentienummer gegraveerd met betrekking tot de nokken op het aspect van de omstandigheid hebben. De gravure zal ongelooflijk kleine lettertjes zijn, met een onderlinge afstand tussen elke hoeveelheid. Onbevoegde Rolex horloges zullen vaak wijzen ‘Stainless Steel’ of de godslastering ‘Gelena Shitinerand Roestvrij metaal’ samen met een referentiebedrag dat is normaal gesproken hetzelfde op elk zicht, en gepositioneerd ook nauw samen. Sommige nagemaakte horloges zullen niet eens graveren de referentienummers, eerder afdrukken nummers specifiek op het genieten.

Neem de tweede hand movement.The 2e hands op een betrouwbare Rolex beweegt met het bedrag van 28.800 beats voor elk uur of acht perioden per 2. Vanwege het tempo, ernstige Rolex horloges lijken te bewegen in een gestage zwaaiende beweging. Nagemaakte Rolex horloges zullen ofwel proberen om de acties te imiteren, maar gebrek aan een strakke vloeiende beweging, of tik op een vergoeding van een persoon die tijd voor elke 2e.

Neem een ​​kijkje op de achterkant van de kast feiten. Een echte Rolex heeft een hologram sticker is aangesloten op de achterkant van de kast van het uitzicht. De sticker zal de Rolex kroon samen met een situatie referentienummer in goud of zwarte letters. Een nep-Rolex kan een sticker die lijkt als een hologram, maar niet afwisselend foto’s wanneer ze worden verplaatst.

Let handmeetsysteem van het horloge. Bona fide Rolex-horloges aspect een ‘minuut’ hand die een afgeronde gedachte die specifiek zich over de buitenste ‘hash’ merken heeft. Nagemaakte horloges hebben een kortere lengte ‘minuten’ palmen die ook niet over de afgeronde aanbevelingen.

verschijnen op 06:00 kristallen kroon. Vanwege het feit 2002, heeft Rolex hun handtekening kroon geëtst specifiek op de 6:00 merk. Nep Rolex-horloges hebben een groter formaat, opvallend veel meer voor de hand liggende kroon die de neiging om uit het midden met de 6:00 merk en heeft een grotere cirkels aan de bovenkant van de kroon.

Category: mannen horloges

Comments are closed.