Hoe om armbanden te maken voor horloges

Wrap meetlint rondom uw pols om de geschikte duur voor het produceren van de armband om uw horloge te meten. Voeg ongeveer drie overtollige centimeter om de metingen die u heeft voor uw pols. Dit levert extra ruimte voor uw pols en de gespen.

Laat de kralen koord precies dezelfde looptijd als de metingen en de extra drie centimeter die je nam voor uw pols.

Integreer kralen van uw voorkeur op het touw. Vertrekken ongeveer een centimeter van de draad merkbaar op elk individueel aspect.

Bevestig een kraal stopper op slechts een conclusie van het touw om de kralen te glijden, terwijl functioneren met de andere afwerking te voorkomen.

String een knijpkraal en een zeekreeftklauwgreep in dat naar de open up sluiting van het snoer. Voorzie het touw rondom de klauw en lus geschikt opnieuw via de knijpkraal.

Krimp de kraal gesloten met het krimpen instrument aan te scherpen en om het koord in plaats behouden. Haal de kraal stopper van het andere einde van het touw en herhaal de maatregelen 5 en 6.

Open de kreeft klauw op de halte van de armband en maak verbinding met het verwerken van 1 facet van het leven. Wikkel de armband dicht bij uw pols en maakt de karabijn aan de andere kant van de armband aan de andere kant van het kijken.

Category: sporthorloges

Comments are closed.