Hoe nauwkeurig Time Horloges

Bekijk ook de officiële Amerikaanse klok website (time.gov) en klik op de tijdzone waarin u op dit moment wonen. Deze klok is te bedienen door de Countrywide Instituut Benchmarks en Engineering en is precies binnen net. Drie seconden van de officiële tijd. In te kopen om je look te stellen op het effectief, is het cruciaal dat u een betrouwbare bron te gebruiken.

Draai aan de draaiknop op uw horloge, totdat uiteindelijk een enkel moment boven de formele tijd waargenomen op de website bereikt. Staan niet stil zetten de check-out.

Let op de formele Amerikaanse tijd tot aan het overeenkomt met wat u op uw genieten hebben gedraaid. Om bepaalde precisie te maken, niet vastgesteld uw horloge tot de juiste tweede de formele Amerikaanse klok verbeteringen.

Gevestigd uw blik op precies op het moment dat de formele Amerikaanse klok komt overeen met wat er op uw genieten. Onvolkomenheden in uw horloge kunt u eventueel betrekken bij deze methode wordt een periode van dertig dagen in get herhalen verschillende periodes om de nauwkeurigheid te garanderen.

Category: mannen horloges

Comments are closed.