Hoe moet worden vastgesteld Rolex horloges

Glimpse voor de kleine geëtste kroon. Nieuwer Rolex-horloges, beschikbaar, omdat 2002, hebben een kroontje logo geëtst op de basis van het kristal, dicht bij de ‘zes’ cijfer. Het is ongelooflijk compact, dus een loep misschien wel belangrijk om te zien de markering.

Kijk naar de situatie en seriële cijfers. Deze zijn aanwezig onder de horlogeband band aan de 6 en 12 uur posities. Alle Rolexes hebben deze hoeveelheden geëtst in het genieten scenario. Ze moeten zelfs en professioneel geproduceerde verschijnen. Wanneer de cijfers ontbreken, het uitzicht is niet een Rolex.

vraag aan de check out registratie te zien. Rolex horloges zijn verpakt met een certificaat dat het scenario en seriële cijfers geeft. Indien de certificatie cijfers niet overeenkomen met de te genieten, is de kans groot dat het kan zijn een doen alsof.

Kijk naar de plastic verzegeling wijzerplaat op een nieuwe visie. Rolex-horloges hebben een slanke plastic beschermzegel zet meer dan de kristallen aan de productie-eenheid. Dit membraan heeft een geëtst Rolex hologram. Werkzaam horloges kan mogelijk niet de hologram, maar nieuwe horloges moet het zegel hebben op het horloge gezicht gebied, of minimaal opgeslagen in de check out situatie.

Kijk naar het weer van de kijken naar scenario. Rolex, met een handvol uitzonderingen na van een aantal vintage stijlen, niet graveren of gebied logo’s op de achterkant van haar genieten gevallen. Dit is de makkelijkste manier om een ​​vervalsing te plaatsen. Verschillende nagemaakte Rolexes hebben verschillende omstandigheid rug. Als het uitzicht omstandigheid is verschillend glas of plastic, let op.

Praat met voor de check out box en verpakking middelen. Alle nieuwe Rolexes worden aangeboden met een kwaliteit, grote kartonnen doos. Slender karton met waardeloze-uitstekende papieren bekleding geeft een duplicaat uitzicht.

Onderzoek de weergave kroon. De wijzerplaat van een Rolex genieten is significant, en heeft typisch een sluitsysteem met een Rolex kroon op de beste.

Onderzoek de datumvenster. Dit is een fantastische locatie, maar een snelle manier om een ​​fraude te herkennen. Alle Rolex horloges die karakteristiek per dag raam vergroting die de drager in staat stelt om de datum te zien zonder problemen. Replica’s hebben weinig of geen vergroting van het kleine venster, of de datum wordt wazig wanneer het jacht van een persoon hoek.

Gebruik een loupe de hoeveelheden en het merk Rolex op de wijzerplaat te onderzoeken. De letters en cijfers moeten echt oogopslag helder en duidelijk. Elke rafelige randen laten een fraude.

Neem een ​​kijkje op het genieten is effectief. Gezien het feit dat de meeste mensen niet weten hoe het openen van een horloge behuizing zonder problemen, is het beste te nemen van de te observeren om een ​​betrouwbare juwelier. Als het observeren is een klassiek ontwerp, er zeker van de juwelier heeft expertise met Rolexes, omdat sommige exemplaren zijn moeilijk te ontdekken. Als de waarde is uitzonderlijk belangrijk, neem dan de blik op een goedgekeurde Rolex verkoper en contact op met om het als legitiem genieten gecertificeerd. Dit kan heel goed nodig uit te betalen een vergoeding, maar het geld zal goed worden waarderen de vraag.

Category: sporthorloges

Comments are closed.