Hoe mechanische horloges te voeren?

Alle horloges hebben een vergelijkbare reeks van zes onderdelen. Deze elementen vormen de spil, de drijfveer vat, het centrum wiel, het derde wiel, de vierde wiel en de ontsnapping wiel. Het centrum wiel draait een keer per uur, de vierde wiel het moment voor elke minuut, en de ontsnapping wiel regelt hoe snel de drijfveer afwikkelt aanbrengen van een handwiel en een hefboom. Horloges kan veel meer dan deze kern onderdelen, maar niet veel minder hebben.

Zoals alle horloges, mechanische horloges gebruik van het systeem van echappement om tijd te bewaren. In een mechanische check out een drijfveer functioneert net als een zandloper. Net zoals zand zeeft hij een zandloper, is de drijfveer bevoegd om te ontspannen aan een bedrag gereguleerd door de versnellingen van het horloge. De kracht beweegt als gevolg van de tandwielen op deze exacte lading creëren van de armen van de acht te bewegen. Dit wordt aangeduid als echappement.

Deze methode wordt geregeld door de ontsnapping wiel halt toe te roepen en met tussenpozen begint. Elke individuele voorkomen en het begin van de ontsnapping wiel begint of stopt met de totale overbrengingsverhouding coach. De ontsnapping wiel is gestopt en gestart door een hefboom die beweegt met een gemeenschappelijke interval opgeslagen door het evenwicht van de stabiliteit wiel. Dus de stabiliteit keer de hendel, die de ontsnapping wiel triggers.

De ontsnapping wiel heeft vijftien schuine m en draait rondom een ​​rondsel dat wordt aangedreven door de vierde wiel. De ontsnapping wiel is in gesprek met een hendel die pallets die pallet juwelen, gewoonlijk synthetische robijnen, gekoppeld aan het op 14-diploma hoeken hebben draagt. Een stabiliteit werknemers bestaat uit het handwiel, de impuls rol en de veiligheid roller verbindt met de hendel als gevolg van de impuls roller. De impuls roller grijpt de inkepingen van de hefboom als het rockt en leidt tot het handwiel te draaien. De bescherming roller heeft een halve maan vorm minimaliseren van te maken dat, wanneer niet ingeschakeld door de bewaker pin, brengt over de release van de ontsnapping wiel. Wanneer ingeschakeld, de bewaker pin raakt de rand van de bescherming rol en kan niet gaan. Dit helpt voorkomen dat de volgende hand verschuiven achteruit met de ongewenste introductie van de ontsnapping tanden. Banking pinnen zijn geïnstalleerd op beide aspecten van de hendel in de reizen te beperken en achterhalen van de betrokkenheid van de pallet sieraden met de ontsnapping tand.

Category: mannen horloges

Comments are closed.