Hoe maak je Opzetten van een Fake Rolex Bekijk

Neem eens een kijkje op de tweede hand. Is het tikkende of is het vegen? Als het kan worden tikkende, dat is uw nep. Een Rolex tweedehands veegt rond in 1 doorlopende beweging. Maar let op, vanaf 2005, hebben de superieure fakes ingehaald om deze know-how.

lijken voor de kleinere verzonken kroon op 06:00 merkteken op het kristal. De meeste vervalsingen zal een soort van grote, opvallende versie van een kroon, maar dit merk op een echte Rolex is vrij veel moeilijk te zien met het blote oog.

Verschijnen voor de zinsnede & quotRolex ‘en seriële bereik van het horloge om zes uur onder het kristal op de locatie tussen het kristal en de wijzerplaat gegraveerd. Terwijl veel nep Rolex-horloges post-2005 hebben deze functie, zij gewoonlijk gedrukt zijn, niet gegraveerd.

meeste nieuwe Rolex versies hebben een toegevoegde ontwerp bedrag op het sluiten van het horloge afwerking-koppeling gegraveerd. Deze gravure betreft de band model en twee zeer kleine Rolex kronen. Uw goede vervalsingen zal een ding gerelateerd, maar niet alle drie indicatoren.

Indien u verblijft aangeboden een authentieke Rolex (in goede verdrukking en in goede orde) voor helemaal niets minder dan $ 500, worden verdacht. Als het echt in prachtige vorm, gaat het niet om zeker te werpen veel waardering, en in sommige situaties, het verhoogt de prijs.

Category: luxe horloges

Comments are closed.