Hoe maak je Neem een ​​Rolex Bezel

Leg de check-out voor je op een papier of doek handdoek om weg te krassen. De bezel, zoals beschreven door het woordenboek, is ‘een rand die een heldere bedekking [Op een blik op] behoudt of dat is draaibaar en heeft een distinctieve noteringen.’ Een Rolex bezel houdt het uitchecken kristal in plaats en misschien hebben een insert in de vorm van een kleinere rand, hetgeen mogelijk kan worden verwisseld. De bezel op zichzelf wordt niet vaak veranderd. Sommige Rolex horloges hebben een draaibare bezel deze als voor geval, de Rolex Submariner visie, die een optionele bezel gebouwd voor duikers heeft. Deze bezel nauwkeurig acties duiktijd.

Rip off stukken van de tape. Plaats het stuk voor stuk onder de ring in het gebied waarbij de bezel en de situatie. Doe dit totdat het gebied onder het allemaal all-around wordt beschermd. Dit zal het horloge situatie te beschermen tegen krassen wanneer de ring wordt gehaald.

Gebruik de scherpe suggestie van een zakmes, X-Acto mes of zelfs een compacte keuken mes om de ring te dragen. Zet het idee van het mes onder de bezel, maar op de top rated van de tape, en grondig op de ring omhoog tot uiteindelijk duwtjes.

Bezels zijn afneembaar wens met verwisselbare bezel inserts.

Houd de ring met uw duim voordat je het uit. Een compacte veer ligt op 0:00 kan eventueel pop uit als je duidelijk weg van de ring veel te direct. Verlaat in het voorjaar Als u een nieuwe bezel plaatsen weer terug in spot, zal je nodig hebt om het line-up met dit voorjaar voor het aan het werk te doen als het echt is een draaibare bezel deze als omlijsting van de duiker in een Submariner oog .

Houd de ring in je armen en duw de best beoordeelde van het met je duim, zodat de bezel insert eruit springt. Om een ​​insert ruilen, gewoon plaatst u deze in het midden van de ring en druk binnen totdat uiteindelijk de bezel houdt het op plek. U kunt nu de ring, of je kunt hem weer op het observeren zonder de noodzaak van een insert. Inserts worden gebruikt om de Rolex geven drager meer opties indien gewenst. De bezel insert heeft cijfers ingeschreven op het.

Category: mannen horloges

Comments are closed.