Hoe maak je locatie een Phony Rolex Sea Dweller

Beoordelen van de waarde van de verdachte te genieten. Indien de aanbieding lijkt aanzienlijk beter dan andere zeer vergelijkbaar horloges, wees voorzichtig. De meeste koopjes die lijken veel te goed om legitiem te zijn over het algemeen zijn.

Kijk op met de verkoper om te zien of de Sea Dweller bestaat uit de unieke doos en papieren. De kranten zal voorstellen de seriële variëteit, en de unieke plaats van buy. Zeer handvol vervalsingen zal een valse vastgesteld papieren, en ze kunnen worden toegepast op een Rolex observeren authenticiteit.

Onderzoek de achterkant van de omstandigheden. Rolex Sea-Dweller casebacks zal ‘Rolex Oyster Eerste Benzine uitlaatklep’ in een boog gegraveerd, ondanks het feit dat sommige nieuwe ontwerpen dit kenmerk niet kon hebben. Andere structuren of graveren suggereert dat de Rolex is niet waar.

Onderzoek de voor een vergroting van de datum zeepbel. De authentieke Sea Dweller heeft geen zeepbel rond de datum, maar veel vervalsingen zullen zaken als de bel op te nemen als het wordt gevonden als een herkenbaar beeld van Rolex.

Schroef de kroon, en kijk naar de Rolex Triplock afdichting. Dit is een rubber pakking kleiner dan de kroon op de steel van de kroon die helpt het drinkwater weerstand van het genieten handhaven. De meeste vervalsingen zal geen enkele soort pakking onder de kroon.

Onderzoek de confronteren met loupe een juwelier. Rolex is goed geïdentificeerd voor het genereren van goed gedrukt en onberispelijk genieten van gezichten, en elke fout of vlekken kunnen misschien wijzen op een pretenderen.

Breng het oog op een nabijgelegen Rolex leverancier. De wijk leverancier zal worden in een positie om in staat te identificeren als het horloge is een faux.

Category: mannen horloges

Comments are closed.