Hoe maak je een Rolex valideren

Controleer de achterkant van het observeren omstandigheid. Rolex is niet duidelijk situaties om zijn horloges te vervaardigen. Anders dan voor een paar verschillende stijlen, een echte Rolex genieten geen gravures op de rug weer van het scenario.

Neem de armband van het horloge met een kleine schroevendraaier om te testen op de 4-tot-vijf-cijferig serienummer bereik. Het bedrag wordt met betrekking tot de nokken op de 06:00 plaats. Lugs zijn de delen die uitsteken uit de ervaring van het waarnemen om de armband te sluiten. Als je toevallig niet in staat om een ​​serienummer te ontdekken, of de hoeveelheid is scheef of korrelig te zijn, de blik op een nep.

test voor date vergroting. De datum op een betrouwbare Rolex horloge wordt vergroot

2.5 instanties. Counterfeit Rolex-horloges hebben gewoonlijk geen datum vergroting of vervanging vergroting met vergrote cijfers.

Controleer voor een kristal cornet micro-geëtst in het observeren van onder de 6:00 plek. De kroon werd gegraveerd met saffier tot uiteindelijk 2002, toen Rolex produceerde het kristal kroon. De kroon is nauwelijks merkbaar met het blote oog te gebruiken een loep om kleine bijzonderheden van de kroon te vergroten.

test voor een hologram sticker op de achterkant weer van de zaak. Er moet een afbeelding van een kroon met een geïmplanteerde drie-D effect zijn. Het ontbreken van een hologram sticker garandeert een nep Rolex.

Schaf uw Rolex observeren om een ​​erkende taxateur. Gekwalificeerde beoordeling is een verzekerd manier te achterhalen van de authenticiteit van uw Rolex.

Category: mannen horloges

Comments are closed.