Hoe maak je een Rolex identificeren door Dial Kleur

Onderzoek de diverse tinten gebruikt voor de wijzerplaten van de Rolex checken. Rolex-horloges worden gekenmerkt door de zilveren kleur, samen met wit, zwart, blauw en champagne.

Onderzoek ongeacht of de markers wijzerplaat zijn ontworpen van goud of metaal. Ze kunnen ook driehoekig, vierkant of bolvormig zijn, maar ze zijn mogelijk goud of roestvrij metaal. Wijzerplaten kunnen ook bestaan ​​uit echte edelstenen, dit soort als saffieren, diamanten, robijnen en smaragden.

Onderzoek de blik op nokken op de ‘twaalf: 00’ situatie te zien of het is gegraveerd met een geregistreerd ontwerp nummer. De nok is de uitbreiding van de acht die verbindt de blik op ontmoeting met de polsband. Testen ook de nokken op de ‘6:00’ houding voor een seriële selectie. Als er niet een bepaalde, het observeren is een Rolex knock-off.

Inspecteer de nokken op gouden horloges voor aanwijzingen dat de goudlaag draagt ​​uit. Dit is een aanwijzing dat de acht lip niet echt verguld en het is niet een echte Rolex uitzicht.

Kijk naar de kleur van de gesp op het observeren band. Het moet echt bestaan ​​uit een gegraveerde Rolex embleem, op de twee goud en roestvrij staal gespen en kijken naar bands.

Geef het aan een Rolex bedrijf of ervaren horloge reparateur die in staat waren op te ruimen de wijzerplaat zal zijn en zien of het observeren is betrouwbaar.

Category: Horloges

Comments are closed.