Hoe maak je een Rolex horlogeband wijzigen

Leg de acht confronteren neer op de grote van een zachte stof. Dit zal verminderen krassen op het gezicht van het uitzicht tijdens het uitvoeren van op.

Identificeer de schroef terug links, in de nabijheid van de gesp. Deze inkomende links zal een beetje schroef die via de website link die wordt benaderd aan de kant.

Gebruik de kleine schroevendraaier om een ​​bepaalde van de links, blijven bewust de band geen krassen. Haal de schroef.

Herhaal stap 3 zo verschillende keren als wilde nemen van de essentiële inkomende links. Alternate over elke zijde van de band om de band zelfs behouden.

Bevestig de band om de gesp nadat je hebt bereikt het elimineren van de rug links. Plaats de schroef terug in de backlink, terwijl het houden van het in lijn met de gesp, en gebruik de schroevendraaier om het vast te zetten. Controleer de lengte voor de pasvorm.

Leg het uitzicht gezicht naar beneden op de belangrijkste van de delicate doek om te stoppen met krabben de deal met, ook al functioneren op het uitzicht.

Kijk naar het interieur facet van de horlogeband. De band zal bescheiden pijlen op een aantal van de hyperlinks gegraveerd. Deze wijzen op de weg voor het duwen van de pin uit de band om het te verwijderen.

Zet de bescheiden rijden instrument (een punaise zal het werk doen als er niets anders kan worden ontdekt) in de link, en stak de pin in de weg van de pijl. In sommige gevallen zul je moeten hebben om de drijvende instrument gelijkmatig slaan met een hamer.

Neem de pen uit de andere facet, het vrijgeven van de hyperlink van de versoepeling van de band. Herhaal Verplaats drie te nemen als een flink aantal one-way links als nodig is. Haal hyperlinks uit afwisselend kanten van de band om de band zelf ook houden.

Bevestig de resterende inkomende links van de band opnieuw om de gesp door het omkeren van de authentieke systeem. Wees positief om opnieuw op de pin in de tegenovergestelde richting van de pijl, niet van het andere aspect van de band (dit kan de pen beschadigen). Op het moment dat de band is aangesloten op de gesp, het onderzoek van de lengte voor pak.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.