Hoe maak je een Rolex GMT-Master aanpassen

Draai de kroon tegen de klok in houding. De kroon is de knop op de goede kant van het blik op gezicht. Het laat u toe om te wijzigen en stel de datum en tijd. De knop heeft 4 standen. De standaardlocatie wordt ingesteld als de kroon volledig naar binnen en vergrendeld. De kroon moet in dit lichaamshouding geen tijd veranderen. De eerste situatie is wanneer de kroon wordt losgeschroefd. De volgende houding is wanneer de kroon wordt uitgetrokken om de te beginnen met inkeping. De 3e situatie is wanneer de kroon wordt getrokken uit de volgende inkeping, of volledig verlengd. Zodra losgeschroefd, trek voorzichtig de kroon naar buiten naar de volgende stage.

Flip de kroon op de dag en het uur de hand te veranderen. Onmiddellijk zetten de kroon op de dag te dragen. Kort na de urenwijzer draait voor een volledige 24 uur, zal de dag vooruit dienovereenkomstig verschuiven, het scrollen van 1 door middel van 3. Wanneer de juiste dag wordt weergegeven, houding de urenwijzer naar het scherm van de geschikte uur weer te geven.

Trek de kroon uit naar de 3e houding.

Flip de kroon op het moment dat de hand aan te passen. Houding de minutenwijzer naar het scherm van de juiste tijd weer te geven. Op het moment dat het moment dat de hand wordt verplaatst, zal de tweede hand routinematig standaard en ga naar de 12 uur positie.

Category: mannen horloges

Comments are closed.