Hoe maak je een Rolex GMT Diver s horlogeband Alter

Stel de Rolex GMT Diver kijken op een vlakke ondergrond. Het observeren moet op zijn kant te worden gezet.

Ontdek de horlogeband hyperlinks die kleine gaatjes op elke zijde. De gaten zal alleen op horlogeband hyperlinks die zijn rond de sluiting dat scherpt de genieten aan uw pols. Gebruik een zaklamp om blik binnenkant van deze gaten. Je moet de beste van de schroeven, die houden van de horlogeband naast elkaar te zien.

Steek een platte horlogemaker schroevendraaier in de gaten van de horlogeband inkomende links je wilt los. Stel de schroeven in de buurt op het vlakke oppervlak van de blik op gaat zitten op. Het maakt niet uit of u wel of niet opnemen of het wegnemen van een horlogeband verbinding, moet je los twee terug links. Om een ​​link toe te voegen, schuiven de resterende back links afwezigheid van de gesp tot gebied te maken voor de nieuwe link. Als u het uitroeien van een link, schuift de achterkant links dicht genoeg zodat je alleen een gat significant genoeg om te zetten slechts een van de twee los one-way links weer terug op de horlogeband.

Vervang de schroeven weer terug naar de one-way links die u voorheen losgemaakt. Blijf de verdere horlogeband backlinks en schroeven op een veilige plaats voor het geval u te houden te hebben om de meting van de horlogeband te veranderen in de toekomst.

Category: Horloges

Comments are closed.