Hoe maak je een Rolex Don voor een voorkeursbehandeling

Selecteer een Rolex die jouw stijl past. De meeste Rolex horloges zijn eenvoudig te onderscheiden als Rolexes, zodat u niet hoeft te hebben om te beslissen het meest helder of flitsende weergave kunt verkrijgen. Rolex geeft heel wat soorten voor de twee jongens en vrouwen. De twee meest populaire Rolex horloges voor jongens zijn de Rolex Oyster Perpetual Datejust en de Rolex Werkdag Dag Voorzitter. Deze horloges kosten tussen de $ 5.000 en $ 35.000.

Costume gepast. Zet op een scherpe huisvesten of een scherpe, fabrikant-titel shirt als u een man bent. Hebben op een stijlvolle maar conservatieve outfit als je vrouw bent. Uw Rolex zal lijken misplaatst en te ontdoen van de impact ervan als je niet beschikt over de look aan te passen. Niet opzettelijk don beperkte mouwen totdat de weersomstandigheden daarom vraagt, maar er zeker van dat als je buigt u uw arm te controleren of de tijd, je geniet zichtbaar is.

Ga naar de plaats waar u wilt voorkeursbehandeling methode — een cafe, een warenhuis, een autodealer of een put u belt voor een assistentie verwerven — en maak een bewuste maar alledaagse beweging die prominent functioneert uw kijken. Leg je hand op het podium in de voorkant van het restaurant gastvrouw bij zijn verzoek om een ​​bureau, onderzoeken de tijd in de voorkant van een verkoper, of terloops ontspanning uw genieten met de hand op de teller bij een divisie winkel. Check out om de beweging verschijnen alle-natuurlijke, zodat het niet zou zien alsof je met opzet zou worden in de hoop om duidelijk te laten zien dat het af.

Act de portie. Wees zelfverzekerd en assertief. De Rolex is slechts een accent aan uw identiteit — het moet alleen het vergroten van uw geraffineerde, hogere klasse, houding, niet staan ​​in de plaats van het.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.