Hoe maak je een Rolex Day door Serial Selection

Gebruik de url pin en schroef website link eliminatie middelen tot het afsluiten van de armband of lederen band uit de nokken van het polshorloge. Uitroeien van een Rolex armband of riem vereist precisie applicaties en behendige vingers en moet echt worden uitgevoerd door een deskundige juwelier.

Het toepassen van een vergrootglas of loep juwelier, analyseren de buitenkant geval 0:00 met betrekking tot de paar nokken voor een 4 -, vijf-of 6-cijferige ontwerp variëteit. Bereik 16610, ter illustratie, de Rolex als een stalen Submariner zal identificeren met scherm datumweergave.

Door gebruik te maken van het vergrootglas of loep juwelier, kijken naar de buitenkant scenario om 06:00 in tussen de twee lippen voor een 7-cijferig serienummer hoeveelheid. Rolexes gemaakt gezien het feit dat 1987 een brief voorafgaand aan de hoeveelheden zal hebben. ‘L’ bijvoorbeeld betekent 1987.

Als de seriële verscheidenheid ontbreekt van de buitenkant geval, gebruik dan het vergrootglas om te ontdekken het nummer op 6:00 in de omstandigheid gegraveerde rand beneden de ring en onder de kristal. Op beide aspect van de seriële bedrag dat de titel ‘Rolex’ is gegraveerd en cirkels regelmatig binnen omtrek van het scenario. Deze passen werd in Rolexes beginnen in 2005.

Met klassieke Rolexes zorgvuldig schroeft het scenario terug en neem een ​​kijkje op de binnenkant van de rug. Rolexes begint in 1953 zal een I, II, III of IV hebben net voor de yr. ‘III drieënvijftig’ betekent de Rolex werd in het 3e kwartaal van 1953 geproduceerd. Sommige Rolexes voorzien van Romeinse cijfers voor de 12 maanden van de 12 maanden. Ter illustratie, ‘VI 66’ geeft de dag van juni 1966 vervaardigen.

Document de hoeveelheden en controleer ze tegen de goedgekeurde Rolex produceren serienummer vel bezeten door een Rolex verkoper aan jr van fabricage vast te stellen.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.