Hoe maak je een Rolex Clear

Kijk naar de kroon stam en kroon. Schroef wordt beperkt, indien nodig. De pakkingen die verzegelen deze beweegbare onderdelen aan de buitenkant behouden vochtigheid uit de delicate presteert binnen het observeren situatie. Niet rond draai de schroeven en de kroon, maar maken ze soort positieve hun zegel.

Samen een warmte en zeep drinkwater resolutie. Blijf weg van agressieve chemicaliën wanneer u reinigen van een Rolex. Een beetje van sieraden schoner in de optie schoonmaken zeep kan hulp verjagen grote grime.

Doop een zachte borstel, dit soort als tandenborstel van een kind, in de rechte en beginnen poetsen van de ervaring en de bezel van de Rolex. Als uw observeren heeft diamantaccenten, de sieraden schoner in het combineren laat maken de stenen schitteren. Gebruik een milde contact, aandacht voor de onderkant van de uitchecken dat ligt van uw pols. Bestrijk afwezige transpiratie en vuil gevangen op de groeven van dit oppervlak. Spoel je borstel meestal onder duidelijke joggen water.

Borstel de armband van het horloge met de zeepachtige resolutie. De beweegbare inkomende links van de armband zijn de grote locaties die vuil en het menselijk lichaam vuil te verleiden. Draai zowat elke website link zo veel mogelijk naar elk benaderingen hoewel borstelen om verborgen stof bloot wanneer de schakels van de band in rust zijn. Zachtjes kraan de armband versus een grondig schone, droge doek weg te nemen het vuil in rechte en overtollig drinkwater. Doorgaan op poetsen en gaan de armband backlinks tot de optie gedept van de Rolex is schoon.

Til de gesp. Grime en pluisjes echt graag willen verhullen achter de dubbel scharnierende gesp op de armband. Breng de scharnierende deel zowel middel als je borstel met de zeepoplossing om alle gebieden te ontdekken onder de gesp. Schar en tik het uitzicht voorzichtig uit het grondig schone doek om de optie te reinigen verwijderen. Ga op poetsen totdat de resolutie uitgeroeid is glashelder.

Droog de Rolex met een niet-pluizende helemaal gratis, comfortabele stof.

Category: Horloges

Comments are closed.