Hoe maak je een Rolex beoordelen

Verschijnen door loupe een juwelier op de 6 uur positie op het genieten. Dit zal de seriële bereik van de blik op tentoon te stellen. Het serienummer biedt een datum voor de check-out. Quality Tyme (zie Middelen) biedt een lijst met serienummers en data na te gaan in 12 maanden de controle werd gegenereerd.

Zoek het modelnummer. Volgens Tweedehands Rolex, wordt het ontwerp nummer gelegen in de nabijheid van de 12:00 situatie op het horloge. Dit stelt de bijzondere observeren ontwerp.

Analyseer alle feiten van het horloge. Zoeken voor enig letsel, krassen of potentiële problemen. Zo lijken voor krassen de kristallen of krassen op de achterkant of de ingang van genieten. Minimale krassen gewoonlijk niet leveren beneden de uitkering, maar authentieke letsel of diepe krassen verminderen de waarde van de meeste Rolex horloges.

Lijken voor indicaties van veroudering. Vergrijzing op de check-out kan heel goed stoppen met haar waarde te verlagen, ook al is het niet waar problemen.

Open een world wide web browser en blik op online veiling sites voor een hedendaagse voordeel vergelijking. Zoeken op de datum en het ontwerp onderscheiden uitchecken. Wanneer willen op de website naar vergelijkingspunten, zoeken naar horloges die eerder zijn aangeboden, of bekijk een veiling voor een werkdag of twee. De grootste prijs van de check-out is de verkoopprijs andere mensen staan ​​te popelen om vork uit. Online veilingen geeft vaak een goede indicatie van de ideale prijsstelling.

Category: sporthorloges

Comments are closed.