Hoe maak je een Rolex Band wijzigen

Spot de Rolex op een zacht stukje stof te beschermen tegen krassen, zelfs al heb je de band te wijzigen.

Zet uw Rolex op haar facet aan de achterkant links in verticale positie plaatsen. Vind de zeer kleine gaatjes aan de rand van uw links ideaal rond de gesp. Een bijzonder rand van uw website link heeft gaten die sleuven voor uw schroevendraaier omvatten. Verwijder de pennen van de kant van sleuven. Deze pennen onderhouden van uw band terug links gezamenlijk, maar u kunt verwijderen tot vier backlinks op gelijke kanten aan re-sizing van de band.

Draai twee pinnen op twee opeenvolgende one-way links zich aan beide aspect van je slotje als u wilt dat de website link geëlimineerd. Ruim een ​​bepaalde pin als je alleen wilt een verbinding te vergroten. Gebruik schroevendraaier van uw juwelier te elimineren en stel de schroeven.

Neem de website link het moment dat het is volledig losgekoppeld van uw armband. Schuif alle overige inkomende links samen om hun gaatjes te lijnen. Je moet komen met een enkele extra aansluiting en een extra pin. Help je elkaar slaan in een veilige positie in de situatie die je wilt dat ze in de nabije toekomst.

Voeg een website link als u wilt uw Rolex band uit te breiden. Schuif uw overtollige backlink in het gat van de band en de line-up pengaten de extra koppeling op de one-way links blootgelegd aanstaande aan.

terug Schroef uw pennen weer in de band vacant speldgaten gebruik te maken van een schroevendraaier van uw juwelier. U zult slechts een bepaalde pin te schroeven in als je een verbinding genomen, maar wil je terug te schroeven twee pinnen als u een nieuwe hyperlink toegevoegd.

Category: sporthorloges

Comments are closed.