Hoe maak je een Rado Kijk Batterij Vervangen

Gebruik de situatie mes om pop openstellen van de onverwachte rug Rado genieten. De batterij is een compacte zilveren schijf door een veer aan de zijkant of een platte band boven de best beoordeelde van de accu gehouden. Wig een schroevendraaier tussen de batterij en het voorjaar om de batterij los te maken. Het zal openen. Als de batterij wordt gehouden door de riem, gebruik dan een screwdiver los te maken, maar niet te ontdoen van, de schroef die is bevestigd, rond de batterij. Gebruik het pincet wanneer de band wordt losgemaakt om de batterij te verwijderen.

Neem een ​​kijkje op de markeringen op de batterij. Het is mogelijk om een ​​one.five volt zilveroxide of Alkaline batterij. Het maakt geen verschil welke bijzonder je gebruikt, ook al is de Silver Oxide batterij zwaarder energieverbruikende honderden kan beheren, dit soort als een multifunctionele chronograaf.

Haal de batterij aan een blik op te slaan herstellen en krijgen de precieze alternatief batterij. Het zal kosten die u een paar dollar.

Probeer niet om contact met de batterij met uw vingers. Integendeel, houdt u de batterij met de pincet, gebruik de schroevendraaier in je andere hand op vernietiging van het voorjaar. Spot de batterij in de houder. Op het moment dat de batterij is in staat, zet de band over de batterij en draai de band met de schroevendraaier.

Gebruik het geval druk om de situatie weer terug te wisselen. Leg de Rado gezicht naar beneden op de bodem pad, of sterven. Verzekeren dat de leidende pad, of sterven, is specifiek exact dezelfde grootte als de zaak weer terug. Maak positief de pakking gelijk ligt in tegenstelling tot de rand van de zaak. De geringste afwijking zal het onbereikbaar om de situatie terug te spoelen met de zaak te hebben en afbreuk doen aan de afdichting te maken. Duw het scenario weer in locatie.

Category: sporthorloges

Comments are closed.