Hoe maak je een nep Rolex Onderscheid

Check out de tweede hand omdat het de neiging om zijn weg over de hele gezicht van het horloge. Echte Rolex horloges hebben tweede armen dat 8 keer per 2, die aan het blote oog de neiging om het te laten zien aan glijden rondom het genieten behandelen zonder stopzetting aankruisen. Een nep Rolex zal een tweedehands die zichtbaar teken het moment dat een volgende. hebben

Besteed aandacht voor een teek. Goede vervalsingen repliceren de volgende hand beweging heel effectief. Maar, als je het houden bij uw oor en luister naar een tikkende geluid, je hoeft niet een echte Rolex.

Sense het vet van de check-out in je hand. Ernstige Rolex-horloges worden geproduceerd van goud of metaal, die zwaarder is dan de stichting metalen gebruikt om vervalsingen te maken. Als de check-out voelt licht in de hand en clinks samen luid als je gaat het, het is echt onzin.

Vork buitensluiten belang om de informatie van het kijken. Een echte Rolex gemakkelijk zal hebben, afgeronde hoeken. Een nep zal zwaar gekartelde randen. Verschijnen op de hoeveelheden van de weergave. Als de cijfers niet ongelooflijk schoon, specifieke en zelfs, je hebt een nep.

Zoeken op de vingers van het uitzicht. Over het algemeen een pretenderen zal snel hebben, vierkant uit vingers. Een werkelijke Rolex heeft uitgebreid, taps toelopende vingers.

Zoek binnen de rand van het horloge ontmoeting voor de ‘Rolex’ afschuining. Echte Rolex horloges hebben een schuine rand die wordt gezien op het uitzicht confronteren en heeft het woord ‘Rolex’ recurrente meer dan en weer rond.

Category: luxe horloges

Comments are closed.