Hoe maak je een nep Rolex Begrijp

Neem een ​​kijkje op de zaak weer op de check-out. Als duidelijk is, waardoor de interne apparatuur merkbaar zijn, het observeren is nep. Ook als er gravures op het scenario weer terug, het is een indicatie dat de check-out is zonder twijfel een replica. Een authentieke Rolex zal een sticker op de omstandigheid terug te hebben, met een hologram van de Rolex kroon merk dat verandert omdat het wordt beschouwd vanuit verschillende basisbewegingen.

blik aandachtig naar de Cyclops lens boven de dag. Hoewel ingewikkeld te overwegen met geen bepaald Rolex om ernaar te kijken naar de vergroting taaiheid van de Cyclops lens verschilt betrekking nep en echte Rolex horloges. Als de datum verschijnt 2.five malen worden vergroot, is het een uitstekende indicator dat het uitzicht kunnen ernstig zijn, maar als de vergroting lijkt te zijn om dichter bij one.five gelegenheden, het observeren is doen alsof.

Smear een zeer kleine hoeveelheid van drinkwater op het horloge deal met en uit te checken om te zien of het water plassen met elkaar of niet. Als de H2O plassen, bent u in alle waarschijnlijkheid het werken met een authentieke saffier kristal observeren gezicht gebied, wat duidt op het kijken is actueel. Normaal gesproken wordt het observeren deal met vrijwel zeker gebouwd van glas, wat meestal betekent het genieten is een vervalsing.

Evalueer de visuele weergave van de situatie referentiecijfers op het aspect van het kijken naar een van de lugs gegraveerd. Wanneer de cijfers blik gemakkelijk en fijn gegraveerd, het kijken is waarschijnlijk ernstig, maar als de ets lijkt ruw te zijn, op zijn hoede.

Kijk voor een zeer grondig, subtiel micro-verzonken kroon logo rechts onder het horloge 06:00 houding. Handhaven in gedachten dat dit alleen lijkt op authentieke Rolex-horloges geproduceerd net na 2002, dus als het observeren u de jacht op is vermoedelijk 1 van deze nieuwere modellen en mist deze functie, of de kroon niet glimp ongelooflijk geraffineerd, vooruitzichten zijn het observeren is namaak.

Category: sporthorloges

Comments are closed.