Hoe maak je een legitieme Rolex Detect

Analyseer de weer van de blik op de situatie. Een echte Rolex zal een betrouwbare scenario weer hebben, niet een zien-door middel van een situatie terug. Indien gekocht fabrikant nieuw, zal een legitieme Rolex hologram sticker op de zaak terug te hebben met de term & quotRolex ‘herhaalde alles over de sticker. Referentiebedrag van het horloge zal ook worden samengesteld op het hologram sticker. Sommige valse Rolex-horloges zal niet een echte hologram sticker op de situatie weer terug te hebben.

Kijk naar de vergroting glas boven de dag op het gezicht van de te observeren. De meeste Rolex horloges hebben een datum in de 3:00 houding met uitzondering van de Rolex Daytona. De vergroting glas, ook geïdentificeerd als de & quotcyclops, ‘op een echte Rolex zal 2,5 keer vergroting hebben terwijl vele valse Rolex-horloges hebben one.five vergroting.

Schroef de kroon als u een Submariner, Sea-Dweller, of Daytona Rolex horloge. Deze drie producten hebben de Triplock zegel, dat is een zwarte rubberen pakking aan de basis van de kroon die de check out waterdicht tot 100 meter zal maken. Verschillende nagemaakte Rolex horloges zal niet over deze zegel.

Echt voel de rand van de achterkant links, die aan elkaar zijn geschroefd om vriendelijk de armband of kijk op band. De randen van authentieke Rolex inkomende links zal strak voelen, terwijl nep Rolex backlinks echt zal voelen aanzienlijk scherp en ongeraffineerde aan de randen.

Rolex horloges hebben een automatische beweging, die het genieten van self-wind houdt tijdens het dragen of in een te genieten winder. De volgende hand zal glijden rond de acht vergeleken met de 2e hand op een kwarts of batterij aangedreven observeren. Een zeer dure Rolex duplicaat kan een automatische beweging zijn, maar goedkope replica’s niet.

Haal uw Rolex om een ​​sieraden retailer met een erkende Rolex genieten werknemer. Door het uitroeien van de omstandigheid rug, kan een horloge maker ontdekken, ongeacht of het horloge heeft een legitieme Rolex beweging of niet.

Category: mannen horloges

Comments are closed.