Hoe maak je een ID Faux Rolex

Controleer de verpakking. Je echte Rolex uitzicht moeten aankomen in een Rolex doos, niet verpakt in een plastic zak.

Weeg de check-out. Je hoeft nooit in te stellen op een schaal, maar het houden van het in de hand zal onthullen als het echt werkelijk is of niet. Betrouwbare Rolex horloges zijn veel zwaarder dan een illegale versie vervaardigd met betaalbare elementen.

Zoeken op het weer van het uitzicht. Echte Rolex horloges hebben een hologram sticker op de achterkant van de behuizing met de Rolex symbool. Als je de sticker opstijgen en zie een duidelijk caseback dat de binnenkant mechanismen weergeeft, de te genieten is doen alsof.

Ontdek de kroon symbool. Echte Rolex horloges hebben dit merk onder de 6:00 positie geëtst.

Stel uw oor naar beneden naar het observeren deal met. Als het genieten is betrouwbaar moet je niet in staat zijn om te luisteren naar het tikken.

Let op als de tweede hand op het observeren werkt zijn weg rondom de check out gezicht het moet soepel verschuiven in plaats van in een schokkende beweging.

Drip slechts een druppel water op de klok ontmoeting. Als het kralen op, je bijna zeker een echt product. Als het smeert het misschien een onzin. Rolex blik op de gezichten zijn bedekt met saffier glas, dat is water-proof.

Category: luxe horloges

Comments are closed.