Hoe maak je een Faux Rolex Submariner Identificeer

Onderzoek weer van de acht de rug. Als de behuizing is vrij en kunt u de innerlijke werking van de blik op te zien, het is echt nep. Het weer van een Rolex Submariner is niet te zien-door.

verschijnen op de armband van het horloge en echt de randen voelen. De Rolex-logo op een duplicaat is vaak ruw-jacht en een goede deal minder glashelder. Ook de cijfers over de armband van een authentieke Rolex zijn aanzienlijk veel meer uitgesproken en grondig reinigen van de cijfers op een nep zijn niet zo reinigen en in een veel ondiepe stijl gegraveerd. Als je echt het gevoel de randen van de armband, nep Submariners hebben een beduidend scherpere rand, hoewel een echte Rolex heeft aa veel meer oninteressant rand.

Neem een ​​kijkje op de Rolex hologram sticker op de achterkant van de check-out. Wijzig de check-out in de milde te zien of het is in werkelijkheid een hologram sticker. Veel vervalsingen zijn in principe beelden die niet zijn holografische en niet verbeteren wanneer destijds uit een selectie van invalshoeken.

Onderzoek de kristallen, en verschijnen voor de ondertekening Rolex kroon. Op een betrouwbare Rolex, deze kroon is meestal weinig en lastig op te sporen. De meeste vervalsingen hebben een zeer grote kroon die zichtbaar zelfs vanaf een lengte is.

Veronderstel terug naar de plaats waar je de blik op verkregen. Als je het gekocht van een zeer gewaardeerde leverancier, en betaalde een heleboel dollars, kan het zeer waarschijnlijk authentiek. Toch, als je het van een aanzienlijk minder dan hoog aangeschreven dealer, of erger nog, van iemand op de laan gekocht, het is echt een doen alsof.

Category: mannen horloges

Comments are closed.