Hoe maak je een Fake Eeuwigdurende Oyster Rolex Identificeer

Flip de Eeuwigdurende Oyster Rolex controleren gezicht naar beneden. De check out omstandigheid opnieuw moet echt geen graveren en moet stabiel roestvrij staal of goud zijn. Sommige replica’s hebben Rolex logo’s op de rug weer gegraveerd en sommige goedkope replica’s hebben een duidelijke situatie terug.

Controleer voor de hologram sticker. Een gloednieuwe Rolex Oyster zal een hologram sticker op de omstandigheid terug hebben wanneer het eerst wordt gekocht. De 3D-hologram zal de Rolex kroon hebben in het centrum met de referentiewaarden eronder. Nep Rolex-horloges kon komen met een sticker, maar het zal niet een hologram zijn, noch zal het niet de kroon of referentiehoeveelheid.

Kijk naar de vergroting kristal rond de datum. De vergroting is boven de dag van de periode van dertig dagen om het bedrag hoger te maken. Rolex Oyster Perpetuals hebben een dag in de 3:00 houding. Op een legitieme Rolex, het kristal vergroting over de dag is ongeveer two.five, maar replica’s hebben meestal 1,5 vergroting of afname.

Ervaar de randen van de inkomende links, die uw pols aanraken tijdens het dragen. Elke individuele Rolex horlogeband, ook wel een armband, is opgebouwd uit een heleboel terug links die naast elkaar worden gehouden door pennen. Rolex terug links zijn beide van roestvrij metaal of goud. Een Rolex duplicaat website link zal hebben scherpere randen dan een betrouwbare Rolex verbinding. Rolex inkomende links echt het gevoel relatief glad aan de randen.

Handhaaf een vergrootglas boven de 6:00 situatie en zoek de kleine Rolex kroon geëtst in het kristal. Rolex begonnen etsen van de kroon in het kristal in 2002 en alle horloges direct na 2004 hebben de kroon. Een duplicaat kan niet de geëtste kroon of de kroon zal niet zo duidelijk als een betrouwbare Rolex zijn. Raadpleeg de website link hieronder & quotReferences ‘om een ​​foto van de geëtste kroon op deze beide een faux en een echte Rolex.

Category: Horloges

Comments are closed.