Hoe maak je een doos voor horloges

Leg een vel van houten op een werkbank. U kunt een weergave doos te maken van een hout van elke dikte. Een slanke boord, dit soort als 1/8-inch dikke dennen, zal lichter dan een dikkere boord, dit soort als 1/2-inch dik hickory, maar zal ook veel minder hard zijn.

Evalueer en markeer de verhoudingen van de bodem van de doos op het blad van hout werken met een tape te evalueren en potlood. Voor voorbeeld, als je een tien-inch met 10-inch box, evalueren en snijd een 10-inch met tien-inch stuk hout.

Evalueer en snijd twee stukken hout die de duur van de basis van het vak en 4 centimeter in top. Bijvoorbeeld, als de basis van de box is tien centimeter verlengd, slash twee stukken hout die zijn 10 centimeter lang en 4 centimeter uitgebreid. Dit zijn twee van de doos vier partities. Verminder twee delen van hout die zo lang als de breedte van de basis en 4 centimeter breed zijn dit de twee andere partities.

Spijker de wandplaten om de doos van de onderste stuk hout met behulp van kleine houten spijkers en een hamer. Locatie een bijzonder van de uitgebreide muren uit een uitgebreide rand van de stichting van de doos. Tack de muur in met nagels. Herhaal dit met de resterende planken. Je moet nu een doos.

Evalueer de bloei van het vak om het deksel afmetingen, die een beetje meer substantiële dan de afmetingen bodemplaat zal krijgen. Bijvoorbeeld, als de bodemplaat is 10 cm bij tien centimeter en elke afzonderlijke wand een / twee centimeter dik, zal verhoudingen van het deksel zijn 11 cm bij 11 cm. Meet en verminderen het deksel uit een plaat van hout.

Plaats de deksel op de doos. Lijn van het deksel randen omhoog met de randen van de doos. Schroef een scharnier op een persoon van het deksel, met een persoon scharnier op de juiste facet en een persoon scharnier op de nog linkerkant. Houd het scharnier in plek. Steek slechts een van de schroeven in gat het scharnier en druk deze stevig te verankeren in het hout, dan schroef deze put aanbrengen van een schroevendraaier. Herhaal dit totdat uiteindelijk elk scharnieren zijn verbonden.

Slash een stuk karton dat is zo uitgebreid als de binnenkant van de doos controleren. Plaats de kartonnen doos in het hout, zodat hij verticaal. Markeer de kartonnen wanneer zij voldoet aan de randen van de doos, laat de kartonnen horizontaal de plaats waar u het gemerkt. Evalueer stappen over het karton in de lengte die iets breder is dan je uitzicht kussens zijn. Snijd een one-inch sleuf in de kartonnen op elk merk. Plaats de kartonnen in de doos. Herhaal deze aanpak, het genereren van elk nieuw stuk karton zo lang als de doos is breed. Schuif deze stukken karton in de sleuven van de oorspronkelijk stuk karton van de soort rechthoekige gleuven binnen het strafschopgebied.

Weg met het karton. Verf de doos uit te checken met geesten, beits of verf indien gewenst. Laat het vak om op grote schaal te drogen, plaats vervolgens het karton.

Schuif uw horloges op het uitzicht kussens, steek elk kussen in de sleuven in de doos te nemen.

Category: sporthorloges

Comments are closed.