Hoe maak je een Counterfeit Rolex herkennen

Evalueer de geloofwaardigheid van de verkoper. Verkopers op de laan, op swap voldoet of zelfs op het internet hebben de vaardigheid om betaling te verkrijgen en snel verdwijnen. Veel meer upscale bedrijven met reputatie hoog te houden zijn veel minder waarschijnlijk om een ​​valse Rolex bieden. Winkelen voor uit een formele Rolex reseller, dit soort als een fantastische juwelier, is een veiliger mogelijkheid.

Controleer op spelfouten. Verkeerde spellingen zijn frequent over valse Rolex horloges.

Analyseer de achterkant van de kast. Ongeveer alle echte Rolex horloges hebben geen duidelijke casebacks of gegraveerd casebacks. Uitzonderingen bevatten vrouwen horloges, waarvan de tekst ‘Original Rolex Design en stijl’ (of een variatie van die mensen tekst) gegraveerd op hen hebben, en Sea-Dweller horloges, die zijn gegraveerd met de woorden ‘Rolex Oyster Original Fuel uitlaatklep.’

Onderzoek voor-gecodeerd hologram (drie-D) stickers op de achterkant van de kast. Nieuwe Rolex horloges worden vervoerd met deze holografische sticker. De sticker opties de Rolex kroon eerder genoemde omstandigheid referentiewaarden van het horloge. Voorafgaand aan 2002, de kroon merk was afwezig en de referentie-selectie was in gouden letters in plaats van de laatste zwarte letters. De stickers op imitatie Rolex horloges zijn niet holografisch en geen visuele aantrekkingskracht niet transformeren wanneer gezien vanuit unieke hoeken.

Luister aandachtig te tikken. Elke tikkende geluid zal een duidelijke namaak te herkennen.

Zoeken op de dag vergroting zeepbel op het confronteren van het horloge. Deze glazen zeepbel, erkend als de ‘cyclops,’ vergroot de datum 2.5 periodes. Ter vergelijking, vervalsingen hebben over het algemeen een vergroting van ongeveer one.5 keer. Toch kan het ook audio ingewikkeld om de verandering te onderscheiden, zal de vergrote datum op een authentieke Rolex bijna vullen de bel, terwijl de dag op de meeste vervalsingen niet. Wees waakzaam, maar, zoals sommige vervalsers de meting van de datum om de illusie van extra vergroting geven hebben te verbeteren.

Fall het horloge in een kopje water. Rolex horloges (zelfs die niet ontworpen voor het duiken) zijn drinkwater beperkt. Als gedoopt in een kopje drinkwater voor een paar seconden, zal een betrouwbare Rolex geen water lekkage in de wijzerplaat, typisch iets met imitaties.

Category: mannen horloges

Comments are closed.