Hoe maak je een Classic Rolex Detect

Haal de band, of armband, van de check-out. Niet wrikken. Stop bij een gerenommeerde juwelier voor begeleiding. Afwisselend, besteden in een springbar bron verondersteld voor check out en sieraden apps. Wanneer de armband, of riem, afwezig is, talrijke symbolen zijn leesbaar.

authenticiteit te controleren. Zetten de acht aan de 0:00 positie. Aan de rand van het geval, de woorden en zinnen ‘ORIG ROLEX Style’ oppervlakte van meer dan een model ras, hetgeen wijst op een echte Rolex.

Flip het oog op het perspectief van de 06:00 rand van het horloge omstandigheid op de seriële variatie te bestuderen. Gebruik een vergrootglas voor de duidelijkheid. De seriële hoeveelheid zal verschijnen als cijfers of, afwisselend, een combinatie van een letter en 6 cijfers. Als het serienummer is volledig cijfers, cross-reference de selectie met de referentie lijst. Een moeilijke tijd lijn van de seriële data werd onderzocht en gemaakt door de Rolex Discussiebord en Duitse Rolex Discussion board. Hoewel de verwijzing, garandeert geen exacte datum, het dient als een typische tijd lijn.

Zoek de letter. Als de seriële bedrag verschijnt als slechts een letter, gevolgd door 6 cijfers, de check-out was niet eerder dan 1987 gegenereerd. Daardoor Aangezien brief suggereert dat de blik op gemaakt tussen 1927 en 1986.

Research vintage advertenties. Neem een ​​kijkje op de bibliotheek en het gebied archieven voor Rolex Corporation en buurt juwelier advertenties wervend de meeste huidige modellen. Publicaties kunnen ook worden aangekocht op het net. Wanneer de seriële cijfers bereikt slechts een miljoen, werden de oudere serienummers worden hergebruikt. In 1957, werden seriële cijfers gerecycled. Op te zetten, ongeacht of een kijkje nemen op werd gemaakt in de eerste periode van 1927 30-jaar via 1957, of de 2e periode van 1957-1987, informatie van de populaire soorten is kritisch.

Category: sporthorloges

Comments are closed.