Hoe maak je een batterij wijzigen op een Rolex Datejust Kijk naar

Spot het genieten ervaring neer op een lint-zonder kosten doek, zodat je geen krassen op het gezicht, terwijl het elimineren van de batterij. Een niet-pluizende volledig gratis stof is belangrijk omdat je niet wilt dat er pluisjes onderdelen in je oog te krijgen.

de situatie zicht weer terug Analyseren. Als u groeven dicht bij de buitenkant van de afneembare achterkant, heb je een schroef terug kijken. Als u geen groeven zien, moet je in een handomdraai weer terug te zien. Alle authentieke Rolex Datejust horloges hebben een schroef weer terug, maar dubbele horloges zou kunnen hebben. Om zich te ontdoen van een handomdraai weer geval schuift u de suggestie van een kleine schroevendraaier of een ander plat instrument in het gebied waar door de zaak weer voldoet aan het uitzicht omstandigheid. Draai de schroevendraaier en het weer zal verschijnen openstellen. Om een ​​schroef weer te verwijderen moet je een acht omstandigheid opener sleutel hebben. Stel de pinnen van de sleutel om rondom het buiten het huis van de omstandigheid weer wedstrijd in een paar groeven, draai dan de tanden. Overeenkomen met de tanden in de groeven en draai de sleutel om de resterende om de situatie terug te draaien. Volledig weg te nemen van de situatie terug met uw vingertoppen.

Haal de rubberen afdichting rond de buitenkant van het scenario. U zult de pakking zien wanneer de situatie weer is geopend op. De pakking zorgt het horloge scenario is H2O beperkt en is essentieel om te wisselen net voordat je de zaak sluiten.

Identificeer de blik op batterij. Vergeet niet welk aspect van de batterij gaat door omhoog. Schuif de punt van de schroevendraaier eronder om de batterij pop uit de situatie. Gebruik je pincet of vingertoppen om zich te ontdoen van de batterij.

Plaats de nieuwe batterij in de check-out met de juiste aspect omgaan met boven. Draai de check out meer dan om er absoluut zeker van dat het is het uitvoeren vóór het sluiten van het horloge omstandigheid.

Zet de rubberen pakking over de buitenkant van de behuizing precies zoals u het ontdekt wanneer u de omstandigheid geopend.

Druk op de zaak terug om het te sluiten als je weer een snap case. Je komt bij een & quotclick ‘wanneer de omstandigheden gesloten is luisteren. Als je een schroef terug, ter plaatse de omstandigheden weer terug op het uitzicht en gebruik je sleutel om het te scherpen in positie.

Category: luxe horloges

Comments are closed.