Hoe maak je een batterij voor een Bogus Rolex horloge Transform

Schakel het uitzicht ervaring neer en opnieuw analyseren van de achterkant van de situatie. Als je ziet weinig groeven over de buitenkant van de behuizing weer, dan heb je een schroef omstandigheid weer. Als u geen groeven rond de buitenkant te zien, dan heb je in een handomdraai omstandigheid opnieuw.

Kies de geschikte bron voor uw soort situatie weer terug. Je moet een acht scenario opener sleutel gebruiken als u een schroef terug. Voor de breuk weer terug, moet u een kleine schroevendraaier of een meer resource met een platte suggestie hebben, dit soort als een boter mes.

Regel het horloge omstandigheid opener sleutel, zodat het een paar tanden pak in een paar groeven rond de buitenkant van het huis van de zaak. Alter de tanden door het rollen van het wiel in het midden van de sleutel. Zodra uw tanden zijn in het gebied in hun groeven, draai de sleutel 1 hele linksom flip. Gebruik uw vingertoppen om absoluut te ontdoen van de situatie terug.

Voor een handomdraai weer terug geval plaatst u de suggestie van uw software in de spleet waar door de omstandigheid terug aan de horloge. Duw op je gereedschap omgaan met pop het scenario openen. Je kan heel goed moet hebben om onder druk te gebruiken, maar de situatie moet echt pop openstellen gewoon.

Gebruik een pincet weg te nemen van de vorige batterij. De batterij is de zilveren ronde schijf binnen de check out. Er zou een vorm van de clip zijn, zowel in een handomdraai klem of schroef op de clip, het houden van de batterij in de put. Gebruik een kleinere schroevendraaier om de sluiting los te draaien. Get bewust van welk aspect van de accu ervaart omhoog.

Gebruik een pincet om de nieuwe batterij met de juiste facet worstelen met maximaal voegen. Maak de gesp over de batterij precies zoals u het zich in fase drie. Verander de blik op het punt om te maken gegarandeerd de secondewijzer tikt.

Near uw omstandigheden terug. Voor schroef weer omstandigheden gebied de verwijderbare omstandigheid weer op het observeren en gebruik je sleutel om het schroef in het horloge. Voor terugschieten scenario’s, gewoon duwt u op het scenario terug tot uiteindelijk je het & quotclick luisteren. ‘

Category: sporthorloges

Comments are closed.