Hoe maak je een authentieke Rolex Review Om een ​​Bogus Rolex

Kijk naar de afmetingen en het gewicht van de te observeren. Meest authentieke Rolex-horloges zijn extreem sterk en relatief fors. De pretend horloges zijn vervaardigd uit minder dure voorraden en meestal voel vrij mild. Ook de polsbandjes op legitieme Rolex horloges zijn betrouwbaar, hoewel de vervalsingen hebben vaak holle banden.

Kijk naar de handbeweging. De 2e-hand op een legitieme Rolex horloge zal een slanke, voortdurende beweging zijn. Dit wordt vergeleken met de nep replica’s, waarbij de tweede hand beweegt meestal in bescheiden, rukte stappen.

blik op het scenario weer. Met uitzondering van twee klassieke manuele-wind modellen uit de jaren 1930, die niet had vervaardigen stijlen, hoeft echte Rolex horloges niet kristalhelder (of ‘skelet’) situatie rug. Faux Rolexes over een kristalhelder weer, zodat u kunt kijken op de binnenkant werking van de genieten. Bovendien Rolex niet het scenario weer graveren met logo’s, keurmerken of patronen. Legitieme Rolex ontwerpen hebben een slanke omstandigheid weer en zijn geen kosten van deze gravures.

Onderzoek de dag ‘cyclops bubble.’ De kristal op authentieke Rolex-horloges kenmerken een Cyclops vergroting zeepbel die 2,5 perioden de vergroting van de dag levert. Op nep Rolex-horloges, deze bubbel is meestal in het midden of gebouwd van glas, en vaak biedt mindere vergroting (alleen one.5 keer sterk). Wees er zeker van dat de datum venster vult de Cycloop het vervalsingen zijn niet sterk genoeg om dit te doen.

Onderzoekt de enkele-dimensionale-gecodeerd hologram sticker op de situatie weer terug. Echte Rolex producten zijn nieuw geleverd met deze sticker die het handelsmerk Rolex kroon gepositioneerd boven referentiesituatie bereik van het horloge attributen. De meeste namaak stickers zijn niet hologrammen helemaal niet, maar gewoon een monotoon ‘Rolex’ patroon die niet verandert in blik gezien vanuit diverse invalshoeken.

Locatie de micro-geëtst kroon symbool net onder de 6:00 plek. Het merk is zo weinig, het is meestal een uitdaging om te zien met het blote oog, maar kan onder een vergrootglas worden geïdentificeerd. Het detail is zo exact dat nagemaakte versies doorgaans niet het symbool correct repliceren.

Identificeer de seriële en scenario referentiecijfers. Deze speciale identificatie cijfers zijn gegraveerd met grote precisie op het facet van de omstandigheden. Het moet eigenlijk hebben zeer glad, goed stammen, in tegenstelling tot vervalsingen die een taaie, zanderige geëtst uiterlijk hebben. Let ook op de afstand, als vervalsingen hebben over het algemeen hoeveelheden die ook in de buurt naast elkaar.

Category: luxe horloges

Comments are closed.